Klart att du ska bli Holgerspexare du med!

Skicka in din ansökan redan idag så hör vi av oss.

Hur?

Plutta för vilka grupper du söker till och skriv gärna något om dig själv i fältet längst ner. Har du några nyfikna frågor om de olika grupperna går det bra att kontakta gruppchefen direkt. Glöm ej att fylla i dina kontaktuppgifter.

När?

Vi tillämpar löpande antagning under våren tills dess att grupperna har blivit fulla, så ju tidigare du skickar in din ansökan desto snabbare har du möjlighet att bli en spexare.

Grupper du är intresserad av

Gyckelgruppen kan tillsammans med QM liknas vid Holgerspexets egna festeri och är de enda som är aktiva hela året. Gyckelgruppen åker runt på sittningar och andra happenings för att gyckla och sprida Holgerspexets budskap. Det gör vi framförallt för att det är kul men även för att locka nya medlemmar till spexet. En av de största händelserna på året är Schlaget, en ruggigt rolig gyckeltävling anordnad av MatNatsektionens festeri som vi brukar vara med i.

Kontaktperson: Gyckelmanager

Mediagruppen arbetar med film och foto. Är du intresserad av foto-och/eller filmredigering är detta gruppen för dig. Vi ser till att spexet blir bevarat till eftervärlden med hjälp av bilder och filmer, vi samarbetar även med pr-gruppen vid marknadsföring av spexet. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Däremot sitter du med foto/filmkunskaper är du mer än välkommen att lära oss andra ett och annat.

Kontaktperson: Mediachef

Är du intresserad av marknadsföring finns det inget bättre att propagera för än ett spex! Spexet är roligt, mångsidigt, smått lärorikt och skapat av idel studenter. Det är även så att spex är relativt okänt för många, vilket ger stora möjligheter till succé. Spexet är kort och gott en marknadsförares önskedröm. Med lakan, affischer, banderoller, minispex och precis vad som helst du kan tänka dig gör vi reklam för våra föreställningar och vår förening. Som medlem i PR-gruppen får du även hålla i kontaken med våra sponsorer och du hamnar mitt i spexet även om du inte känner för att stå på scenen och sjunga.

Kontaktperson: PR-chef

Qlubmästeriet är den grupp skapar den fantastiska sammanhållning som gör Holgerspexet till en av de absolut bästa föreningarna man kan vara med i. Alla gillar QM och QM är synonymt med gemenskap. Kom på en HolgerPub så förstår du. QM ordnar HolgerPubar med jämna mellanrum i vår egen spexlokal. QM fixar mat till alla under rephelgerna, håller i kiosken under föreställningarna och har huvudansvaret för sittningarna på kickofferna.

Kontaktperson: Qlubmästare

Vi skriver texterna till låtarna i spexet

Kontaktperson: Musiksamordnare

Vår snygga hemsida är navet i produktionen. Det är på hemsidan som spexet växer fram och hemsidan är vår primära informationskanal. Som medlem i webbgruppen har du fullständig överblick i allt och du är med och utvecklar hemsidan som alltid kan bli bättre. Hemsidan utvecklas i Ruby on Rails, så det är en fördel om du har erfarenhet av Rails sedan tidigare, men det är absolut inget krav. Du kommer långt med grundläggande programmeringskunskaper, ett gediget intresse för webbutveckling och en vilja att lära dig nya saker!

Kontaktperson: Webmaster

Varför spexa?

Berätta varför du vill gå med i spexet här nedanför.

  • Vilka erfarenheter har du som du tycker att vi borde veta?
  • Vad studerar du?
  • Spelar du något instrument?

Om du har sökt mer än en grupp, rangordna grupperna från vilken du helst vill vara med i till vilken du minst gärna vill vara med i.

T.ex om du har sökt skådis och dans men helst vill vara skådis kan du skriva:

1. Skådis

2. Dans

Vem är du?

↓↑Samarbetspartners